Welkom bij Brasserie de Rithse Hoeve!

Kerst 2019

Wij zijn beide kerstdagen geopend voor het diner vanaf 16.00u. Om teleurstellingen te voorkomen is het zeer aan te raden om vooraf te reserveren voor deze drukke dagen. Op 24 december zijn wij gesloten.

Tijdens de kerst serveren wij een 4 gangen keuzemenu. Neem gerust alvast een kijkje op de speciale pagina hierboven.

Mogen wij ons aan U voorstellen?

Wij zijn Doris en Roy Han, de trotse gastvrouw en gastheer van Brasserie De Rithse Hoeve.

Wij zijn zelf gek op lekker eten, een goed glas en gezelligheid met leuke mensen. Het kon daarom ook niet anders dan dat wij na jarenlange horeca-ervaring en dito vriendschap onze eigen droom van een Brasserie hebben vervuld!

Na een grondige verbouwing hebben wij in November 2017 met passie en plezier de deuren van de vernieuwde Rithse Hoeve geopenend. Inmiddels zijn wij dik een jaar verder en wij zijn er trots op, dat wij in dit jaar een heel fijn en betrokken team van medewerkers hebben opgebouwd, die dezelfde passie voor horeca hebben als wij zelf.

Een fijne plek, waar wij iedereen gastvrij en vriendelijk welkom heten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.