Welkom bij Brasserie de Rithse Hoeve!

Wij zijn momenteel even aan het bijtanken tot en met 3 Januari 2023.

Iedereen alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Mogen wij ons aan U voorstellen?

Wij zijn Doris en Roy Han, de trotse gastvrouw en gastheer van

Brasserie De Rithse Hoeve.

Wij zijn zelf gek op lekker eten, een goed glas en gezelligheid met leuke mensen. Het kon daarom ook niet anders dan dat wij na jarenlange horeca-ervaring en dito vriendschap onze eigen droom van een Brasserie hebben vervuld!

Na een grondige verbouwing hebben wij in November 2017 met passie en plezier de deuren van de vernieuwde Rithse Hoeve geopend. Inmiddels zijn wij alweer 4 jaar verder en wij zijn er trots op, dat wij ondanks alle Corona perikelen nog steeds een heel fijn en betrokken team van medewerkers hebben, die dezelfde passie voor horeca hebben als wij zelf.

Een fijne plek, waar wij iedereen gastvrij en vriendelijk welkom heten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.