Welkom bij Brasserie de Rithse Hoeve!

EINDELIJK! WE ZIJN WEER OPEN!

Na vele weken van gedwongen sluiting wegens de afgekondigde maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 , hebben wij vanaf 1 juni eindelijk onze deuren weer mogen openen voor onze lieve gasten.

Wij zijn weer open van dinsdag t/m zondag, maar moeten hierbij nog wel de afstandsregels van het RIVM in acht nemen. Gezellig met 2 personen komen tafelen is mogelijk en ook mensen uit hetzelfde huishouden mogen wij aan 1 tafel plaats laten nemen. Mocht u ons met een groter gezelschap willen komen bezoeken, dan kijken wij graag of wij een tafel opstelling kunnen maken waarbij dit mogelijk is.

Mogen wij ons aan U voorstellen?

Wij zijn Doris en Roy Han, de trotse gastvrouw en gastheer van

Brasserie De Rithse Hoeve.

Wij zijn zelf gek op lekker eten, een goed glas en gezelligheid met leuke mensen. Het kon daarom ook niet anders dan dat wij na jarenlange horeca-ervaring en dito vriendschap onze eigen droom van een Brasserie hebben vervuld!

Na een grondige verbouwing hebben wij in November 2017 met passie en plezier de deuren van de vernieuwde Rithse Hoeve geopend. Inmiddels zijn wij dik twee jaar verder en wij zijn er trots op, dat wij in dit jaar een heel fijn en betrokken team van medewerkers hebben opgebouwd, die dezelfde passie voor horeca hebben als wij zelf.

Een fijne plek, waar wij iedereen gastvrij en vriendelijk welkom heten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.