Welkom bij Brasserie de Rithse Hoeve!

WEGENS DE CORONA CRISIS HEBBEN WIJ HELAAS MOETEN BESLUITEN OM GESLOTEN TE BLIJVEN TOT 28 APRIL AANSTAANDE. WIJ WENSEN IEDEREEN ALLE STERKTE IN DEZE MOEILIJKE TIJDEN.

NATUURLIJK ZIEN WIJ U WEER GRAAG ZO SNEL MOGELIJK TERUG

Mogen wij ons aan U voorstellen?

Wij zijn Doris en Roy Han, de trotse gastvrouw en gastheer van

Brasserie De Rithse Hoeve.

Wij zijn zelf gek op lekker eten, een goed glas en gezelligheid met leuke mensen. Het kon daarom ook niet anders dan dat wij na jarenlange horeca-ervaring en dito vriendschap onze eigen droom van een Brasserie hebben vervuld!

Na een grondige verbouwing hebben wij in November 2017 met passie en plezier de deuren van de vernieuwde Rithse Hoeve geopend. Inmiddels zijn wij dik twee jaar verder en wij zijn er trots op, dat wij in dit jaar een heel fijn en betrokken team van medewerkers hebben opgebouwd, die dezelfde passie voor horeca hebben als wij zelf.

Een fijne plek, waar wij iedereen gastvrij en vriendelijk welkom heten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.