Welkom bij Brasserie de Rithse Hoeve!

Wij zijn geopend voor afhalen van woensdag tot en met zondag

Wij zijn vanaf 1 december aanstaande weer uitsluitend geopend voor het afhalen van onze Indische rijsttafels. Helaas is het voor ons niet mogelijk om met de geldende regels tot 17.00u gasten te ontvangen in onze brasserie.

Onze heerlijke Indonesische gerechten kunnen worden afgehaald van woensdag t/m zondag tussen 16.00u en 19.30u. Reserveren vooraf wordt erg gewaardeerd.

Graag tot snel !

Mogen wij ons aan U voorstellen?

Wij zijn Doris en Roy Han, de trotse gastvrouw en gastheer van

Brasserie De Rithse Hoeve.

Wij zijn zelf gek op lekker eten, een goed glas en gezelligheid met leuke mensen. Het kon daarom ook niet anders dan dat wij na jarenlange horeca-ervaring en dito vriendschap onze eigen droom van een Brasserie hebben vervuld!

Na een grondige verbouwing hebben wij in November 2017 met passie en plezier de deuren van de vernieuwde Rithse Hoeve geopend. Inmiddels zijn wij alweer 4 jaar verder en wij zijn er trots op, dat wij ondanks alle Corona perikelen nog steeds een heel fijn en betrokken team van medewerkers hebben, die dezelfde passie voor horeca hebben als wij zelf.

Een fijne plek, waar wij iedereen gastvrij en vriendelijk welkom heten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.