Welkom bij Brasserie de Rithse Hoeve!

HELAAS WEER DICHT WEGENS CORONA. MAAR WEL WEER OPEN VOOR AFHAAL!V

Wegens de afgekondigde maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 , hebben moeten wij helaas onze deuren weer sluiten voor onze lieve gasten.

Wij zijn wel weer open van donderdag t/m zondag voor het afhalen van heerlijke Indische rijsttafels, spare-ribs met frietjes, sate of een lekkere hamburger.

Namens het hele team van de Rithse Hoeve wensen wij iedereen veel sterkte die getroffen is door het virus of door de maatregelen die genomen zijn.

Mogen wij ons aan U voorstellen?

Wij zijn Doris en Roy Han, de trotse gastvrouw en gastheer van

Brasserie De Rithse Hoeve.

Wij zijn zelf gek op lekker eten, een goed glas en gezelligheid met leuke mensen. Het kon daarom ook niet anders dan dat wij na jarenlange horeca-ervaring en dito vriendschap onze eigen droom van een Brasserie hebben vervuld!

Na een grondige verbouwing hebben wij in November 2017 met passie en plezier de deuren van de vernieuwde Rithse Hoeve geopend. Inmiddels zijn wij dik twee jaar verder en wij zijn er trots op, dat wij in dit jaar een heel fijn en betrokken team van medewerkers hebben opgebouwd, die dezelfde passie voor horeca hebben als wij zelf.

Een fijne plek, waar wij iedereen gastvrij en vriendelijk welkom heten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.