Welkom bij Brasserie de Rithse Hoeve!

Ons terras gaat weer beperkt open!

Lieve mensen, vanaf volgende week woensdag mogen wij weer gasten ontvangen op ons terras. Helaas nog wel onder de geldende Corona maatregelen, dus van 12.00u tot 18.00u.

We hopen jullie op ons terras te mogen verwelkomen voor een hapje en een drankje. Vooraf reserveren is gewenst. Hopende dat de zon dan flink gaat schijnen.

Afhalen van rijsttafels kunnen wij helaas niet goed combineren met een open terras. Tijdens onze openingstijden kunnen er wel andere gerechten afgehaald worden. Kijk hiervoor bij onze afhaalgerechten.

Tot snel !

Mogen wij ons aan U voorstellen?

Wij zijn Doris en Roy Han, de trotse gastvrouw en gastheer van

Brasserie De Rithse Hoeve.

Wij zijn zelf gek op lekker eten, een goed glas en gezelligheid met leuke mensen. Het kon daarom ook niet anders dan dat wij na jarenlange horeca-ervaring en dito vriendschap onze eigen droom van een Brasserie hebben vervuld!

Na een grondige verbouwing hebben wij in November 2017 met passie en plezier de deuren van de vernieuwde Rithse Hoeve geopend. Inmiddels zijn wij dik twee jaar verder en wij zijn er trots op, dat wij in dit jaar een heel fijn en betrokken team van medewerkers hebben opgebouwd, die dezelfde passie voor horeca hebben als wij zelf.

Een fijne plek, waar wij iedereen gastvrij en vriendelijk welkom heten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.