Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

 

Huisgemarineerde Spareribs van de grill geserveerd met zoete ketjap saus – € 17,50

Malse Kalfs Ribeye met kruidenboter of saus naar keuze – € 19,00

 

Traditionele malse rumpsteak met vers bereide saus naar keuze;  bearnaise , champignon. stroganoff of pepersaus – € 18,50

Saté van supermalse, huisgemarineerde varkenshaas met een licht pittige pindasaus – € 16,50

Varkenshaasje, afgeblust met sherry, geserveerd met vers bereide champignonroomsaus – € 18,50

Tournedos met vers bereide saus naar keuze; pepersaus, bearnaise saus, champignon roomsaus of stroganoff saus – € 26,50

Op de huid gebakken zalm met een witte wijn / dille saus – € 18,75

Geroerbakte licht pittige  oosterse Scampi’s met groenten en oestersaus – € 18,50

Gebakken tongetjes (2x 200gr.) naturel of Picasso (+€ 2,50)- dagprijs

Zeebaarsfilet met remoulade, op de huid gebakken – € 19,50

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met dagverse groenten en vers gesneden frietjes of gebakken aardappeltjes.

 

Vegetarische gerechten

 

Toast met gebakken champignons, paprika en sjalotjes – € 14,50

Gegratineerde Groenteschotel  met een bladerdeeg kussentje gevuld met spinazie en geitenkaas – € 15,50

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.